kolmapäev, 27. august 2008

Juubel 2008

25. augustil oli juubel, mida oli tarvis vastavalt tähistada. Nagu mullugi, toimus pidu suvilas. Selgi korral laabus kõik hästi, kuigi tundus, et mitte nii hästi, kui eelmisel aastal.
Inimesi saabus üle 20, oli neid, kes eelmiselgi korral, kuid oli ka uusi nägusid. Saabumine oli väga hajutatud ning lahkumine seda enam. Kuna tegemist on suvilaga, ei saanud enamik ööbima jääda ja öö jooksul jäigi inimesi vähemaks, kuid ka magajaid oli omajagu.
Ilmaga vedas sel korral ikka õige palju, sest ümbritsevad päevad, eriti 24. august, olid sajused ja üldse ebameeldiad. Ehkki õhtul hakkas justkui sadama, möödus nõrk vihmasabin siiski õige ruttu ja ega õhk ka päris jahe olnud.
Toitu oli sel aastal rohkem, kuid ka inimesi oli vastavalt. Õnneks söödi peaaegu kogu peolaud tühjaks. Istumine ja söömine toimus põhiliselt lõkke ääres. Alguses, kui inimesi oli veel vähe, olime toas. Asjade seadmisel aitasid mind 2 inimest, suur tänu neile ja veel suurem neile, kes aitasid hiljem kõike koristada.
Kokkuvõtteks jäid inimesed rahule, aga ikkagi:

kriitikat kah...
Inimesed jagunesid vastavalt suhetele jälle gruppideks, seega mingist ühtsusest ei olnud juttugi. 2 tüdrukut jäid õige eraldi, sest nad ei tundnud sealt kuigi palju inimesi. Järgmine kord on arvatavasti vaja inimesi rohkem ette valmistada või mis veel parem, osa üritusest muuta seltskondlikumaks. Usun, et kõik seda ideed ei poolda, kes seal olid, aga selline on minu arvamus.
Suvilas on olemas suur lõkkeplats, kuhu oli soov hilisõhtul minna, et nautida elavat tuld. Alustuseks pandi lõkkesse mõned aerosoolipudelid. Tegelikult ei oleks selles midagi halba, kui teha midagi sellist lähima sõbraga, kuid antud kontekstis oli see küll väga rumal ja lapsik tegu! Kuna lõkkematerjal oli hommikesest vihmasajust läbi imbunud, ei toimunudki õiget põlemist ja kostis vaid üks plahvatus.
Lõpuks veel läksime metsa astelpajumarju sööma. Inimesed tulid ja kõik oli hästi, kui ohh häda! - astuti pori sisse, mis sest, et seda oli ainult paar sammu. Paljud pettusid ja läksid siis otse magama, aga väike osa läks lõpuni.
Selliseid asju juhtub, kuigi loodetavasti on tulevikus kõik paremini läbi mõeldud ja korraldatud.

Seekord olgu lisatud kõige parem pilt sünnipäevast:

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mida sa ülikooli õppima lähed, sa oled nii tark ju? :P

Jüri ütles ...

Ülikool on tegelikult vajalik paberi kättesaamiseks:D, muidugi saan ka uusi tutvusi jne, ühesõnaga vahend.
Lähen meteoroloogia peale (alguses geograafia), kõrvalaineks arvatavasti bioloogia.

Anonüümne ütles ...

Sünnipäev oli ikkagi nauditav, samas pean vabandama varajase lahkumise tõttu, ette teatamata (oli vaja 11-ks tööl olla, majas ega läheduses ei paistnud kedagi olevat).
Tänan sünnipäeva kutse eest ja õhtu huvitavamaks tegemise eest (pole ammu Laitset külastanud) :)
Loodan, et kink ei olnud liiga imelik ja hakkad harjutama, retsepti ehk mäletad, saad ehk midagi uutki välja mõeldud. Ja kindlasti harjutma ümber viskamist! (Mul tuli isegi välja, on vaja ainult pealehakkamist ja füüsikareeglite arvestust :))

Jüri ütles ...

Ei olnud imelik :D, ometi on normaalne pann olemas. Suur-suur aitäh.
Mul oli ja on endiselt väga hea meel, et seal olid. Valesti ei teinud sa ehk midagi, nii et kõik on korras.
Küllap ma hakkama saan, aga ära mind siis päris unarusse ka jäta.

Melarish ütles ...

"osa üritusest muuta seltskondlikumaks"

Seda võiks :D

Anonüümne ütles ...

Eks kui kõik mured endal ümber kolimisega laabunud, siis üritame rohkem "järjel olla". :)