kolmapäev, 7. november 2012

Kokkuvõte Sandyga seonduvast

Mul oli juba varem ülikooli serveris orkaanide kohta mingisugune lehekülg olemas. See on rangelt tutvustav ja lihtsalt huvi tekitamiseks. Täiendasin seda uue infoga ja lisasin sinna ka need kaks analüüsi: http://lepo.it.da.ut.ee/~cbarcus/orkaanid.htm.
NB! Analüüsid on mõeldud ikkagi täiendavate kommentaaridena ja mõtlemapanemiseks ning see on lihtsalt minu arvamus asjast. Kindlasti suudavad asjahuvilised neid minust paremini esitada, nii et eks ta on pigem selline ülevaatlik ja visandlik. Ma poleks neid analüüse ilmselt kirjutama hakanudki, kui poleks tulnud Sandy kohta palju küsimusi tutvusringkonnast, sest meedias ikkagi kajastati seda temaatikat ja see jõudis väga paljude inimesteni. Samuti tunti huvi just analüüsi aluseks olnud artiklite kohta. Võib-olla ajendiks olid veel  mõned loengud, milles lausa soovitatakse teha meediauudiste kohta analüüse just õpetlikkuse pärast.
Muudest uudistest. S.-E. Enno tegi välgu kohta infolehekülje: http://web.zone.ee/eav/01onv2lk.htm. Kuna ta on selle valdkonnaga päris põhjalikult tegelenud ja ka vaatlustepagas on korralik, siis võib seda ilmselt professionaalseks ülevaateks/informatsiooniks pidada. Keda need küsimused sügavamalt huvitavad, siis arvestage, et sealne info on tugevasti lihtsustatud ja tehtud arusaadavaks ka nn tavalugejale ning täpsemaks uurimiseks annab see kindlasti võtmed kätte.

Kommentaare ei ole: