pühapäev, 13. juuni 2010

Pannkoogiläbu

Üle pika aja jälle inimestest.
27. mail toimus pannkoogiläbu, kuhu valiti ainult teatud inimesed, et huvi pärast jälgida, kuidas omavahelised suhted kujunevad jne. Inimesed klappisid omavahel hästi, kuid välja tuli kaks inimeste rühma - ühed, kes lasid teistest end mõjutada, teised, kes ei lasknud. Viimased jagunesid veel nendeks, kes suhtlesid üldiselt kõikidega ja nendeks, kes valisid kindlalt 1-2 suhtluspartnerit. Viimane tüüp oli omas mullis.
Välja tuli veel see, et sõbralikkust hindavad nii mehed kui naised. Seda näitas nii gümnaasiumis oldud aeg,(?)* kui õhtu, millest jutt. Üks inimene oli seal silmapaistvalt sõbralik ja hiljem, kui uurisin muljeid jmt, siis jättis ta ka kõige parema mulje ja meeldis kõikidele kõige rohkem.
Samuti ilmnes huvitav käitumine kahel neiul - nad olid sõbrannad ja nende käitumine sellel õhtul oli hoopis teistsugune kui eraldi olles. Selle käitumistüübi nimetasime toanaabriga indutseeritud tibilikkuseks, sest selle kutsus ette sõbrannaga olemine sellisel õhtul.
Kokkuvõttes jäid kõik rahule ja eks millalgi tuleb jälle sarnane õhtu, aga siis ilmselt pole eesmärgiks sarnane jälgimine huvi pärast.
------------
*-küsimärk käib koma kohta, sest pole kindel, kas antud juhul on koma vajalik või mitte.

Kommentaare ei ole: