esmaspäev, 20. oktoober 2008

Veel täpsustusi matkast

TÄIENDATUD!
Kordan muutuseid, mis on toimunud (ega küll küllale liiga tee!): Tõravere külastus on nihkunud laupäeva peale kl 16 ning et vältida maanteematka, tegime veel muutusi - läbime tee Elvast Lagujasse Elva-Vitipalu matkaraja kaudu (liigume Elvast alguses otse lõunasse ja siis pöörame kagusse ehk Laguja peale, Elva jõgi jääb alguses pidevalt lähedusse; kaart- http://www.vvvs.ee/failid/vitipkaart.jpg), mitte aga maanteed mööda.
Meeldetuletuseks, et matka koduleht on http://lepo.it.da.ut.ee/~seenno/mmatk kusjuures osavõtutasu peavad maksma vaid need, kes soovivad majas ööbida.
Plaan on üsna tihe ning lõppude lõpuks ikkagi, jõuame nii, nagu jõuame. Olulistest muutustest: Tõravere külastus on nihkunud laupäeva peale kl 16 ning et vältida maanteematka, tegime muutusi - läbime tee Elvast Lagujale Elva-Vitipalu matkaraja kaudu, mitte aga maanteed mööda. Kuna on tulnud vastakaid arvamusi ja nõu peetud (iga huviline saab kaasa rääkida), siis ka sellised muutused.
Loodetavasti ei kahanda sellised ümberkorraldused huvi ja usaldust matka ning matkakorraldajate vastu, sest kõik muutused on tehtud matkaliste huvides, et mitte üle kiirustada ja et rohkem oleks rõhku matka nautimisel.

Kommentaare ei ole: