teisipäev, 7. august 2012

Kutse 8. augusti pagikuninga tähistamisele

Kokkuvõte: http://lepo.it.da.ut.ee/~cbarcus/konvektiivtormid.htm
Kokkuvõte on saadaval ka siit: http://www.ilm.ee/?510526, lisaks on plaan teha detsembris või jaanuaris analoogne infopäev tsüklonaalsete tormide kohta ja seda ka otse üle kanda.
Pagikuninga (ja teiste konvektiivsüsteemide) aastapäeva tähistamine osutus väga edukaks, kohale tuli 6 inimest, mis osutus ideaalseks, ettekandeid oli neli ja tähistamine üldse kokku kestis kl 15-19, muuhulgas sõime head torti, proovisime imelisi tee- ja kohvisorte, nautisime head seltskonda, väga huvitavaid ettekandeid ja jõime šampust. Kokkuvõtte teen täna õhtuks ja panen ka lingid.

8. augustil tähistame ilm.ee kontoris pagikuninga aastapäeva. Täpsem info on siin: http://ilmjainimesed.blogspot.com/2012/08/8-augusti-tahistamine.html.
Kuna mõned inimesed tulevad Lõuna-Eestist, siis algusajaks määrati kell 15. Lisaks tulevad kohvi- ja teemeistrid pakkuma ja näitama huvitavaid ja haruldasi kohvisorte ning saab teada, mis asi on masinatee. Ettekande tegemiseks on avaldanud soovi kaks inimest, seega koos minuga on kolm ettekannet, kaks neist on seotud pagikuninga ja konvektiivsete tormidega, üks on kultuurilooline ja üldist silmaringi avardav. Kes ei tea, mis on pagikuningas, saab ülevaate siit: http://lepo.it.da.ut.ee/~cbarcus/derecho.htm

6 kommentaari:

knut ütles ...

Tahaks ka tulla, aga kuna ma elan Tallinnast nii kaugel siis ilmselt ma ei saa tulla.
Ja ka ma ei usu, et keegi minu perekonnast sõidutaks mind.
Aga ma panen täna õhtul oma mälestused blogisse ülesse.

Jüri ütles ...

Kahju kuulda, no minu jaoks üldiselt vahemaad pole probleemiks, muidu ma poleks ju Tallinnast 21. juulil Alatskivile äikesehuviliste kokkutulekule tulnud.
Aga jääme siis seda meenutust ootama ja eks saab homsest ka kokkuvõtte teha koos piltidega.

knut ütles ...

See oli nii nõme, et ma pilti ei teinud.
Telefon oli käekõrval, aga ei mingeid pilte ma ei teinud sellest äikesetormist.
Ilmselt oli ma nii vaimustunud :D

Jüri ütles ...

Pole hullu, aja jooksul õpid emotsioone kontrollima ja siis saab kaamera pea igahetkeliseks kaaslaseks. Ma ise tulin ka esimest korda jäädvustamise peale alles 2003. a. ja enne 2007. a. ei jäädvustanud ilmanähtusi süstemaatiliselt. Praegu on muidugi hilja kahetseda, aga mis teha, inimene õpib, kuni elab.

knut ütles ...

Panin mälestused blogisse kirja.
Panin ka väikse teate 8. augusti pagikuninga tähistamisest.

Jüri ütles ...

Mõnus lugeda, kahju et pilte pole. Inimesed juba kogunevad ja on väga põnevil, homseks saab ka kokkuvõtte ja ettekande üles panna.