laupäev, 4. august 2012

8. augusti tähistamine

Plaan on korraldada ilm.ee kontoris Tallinnas  8. augusti pagikuninga mälestus/meenutusüritus (sõna "üritus" mitte seostada millegi läbikukkunuga, sest see on minu jaoks väärseos). Plaanis on pakkuda kooki/torti ja šampust (või mahla, samuti on kohvi) ja siis esiteks seda tähelepanuväärset sündmust meenutada, vaatame pilte, jagame kogemusi ja tahaks ka vähemalt kolm ettekannet teha. Üks võiks olla huvliselt, teine teadlaselt, kolmas sünoptikult, midagi ütlen ka ise, nii et saavad kaetud erinevad vaatepunktid. Kui on soov esitada mingi ettekande enda poolt (võib ka konvektiivtormidest üldisemalt rääkida, niikuinii põnev teema ju), siis teada anda, et sellega arvestada.
Kogunemine on siis 8. aug. kl 14-15, võib ka hiljem, kui selgub, et nii vara ei saa, kuid päeva ei tahaks muuta, nv on niikuinii kõik laiali, pealegi pole siis ikkagi õige päev. 
Kui on veel neid, kes võiks asja vastu huvi tunda, võib teate vabalt neile edasi saata, ehk saavad kah kohale tulla ja osa võtta. NB! Kokku tulevad reaalsed asjatundjad ja teadlased.
Asukohast: Tallinn, Ristiku 10; kui ollakse ühistranspordiga, siis (kesklinnast) istuda nr 40 peale ja Telliskivi peatuses maha tulla - oletegi otse ukse ees.
Maja ees on ka tasuta parkimisplats, senimaani on ruumi seal alati jätkunud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kindlasti olen kohal, kuna sai sel päeval nii mõndagi ise kogetud seoses antud tormiga !

knut ütles ...

Panen oma blogisse ka varsti enda mälestused seoses selle tormiga ülesse.