esmaspäev, 6. oktoober 2008

Sünnipäev

Kirjutan ühest õige kaua aega tagasi toimunud sünnipäevast, kuid kahjuks pole aega kirjutamiseks olnud, ees on olnud igasuguseid prioriteetseid tegemisi ja kohustusi.
Sündmus toimus 20. septembril. Tegelikult pidi sünnipäev olema juba nädal varem, aga ühe olulise inimese pärast lükati tähistamine edasi. Igal juhul, laupäeval läks asi käima. Sinna minnes mingeid erilist ootust polnud, lihtsalt, kui on oluline inimene, siis ei saa ju jätta minemata.
Ma olin esimesi külalisi, kuid eks neid tuli juurde - tekkis seltskond. Nagu öeldakse - alguses ei saa vedama, pärast pidama. Nii ka seekord. Räägiti niisama juttu ja mingi muusika oli ka taustaks. Tehti saunagi, aga see jäi kuidagi jahedaks ega kutsunud. Lõbusamatest asjadest meeldis kindlasti üks nn ringmäng: justkui n-ks loe, ainult et enne lepiti kokku, et kui öeldud arv jagub mingi kokkulepitud arvuga või see number sisaldub ütlema pidanud arvus, siis peab ütlem "piip", vastasel juhul on mäng läbi. Kui sellest meetodist ära tüdinesin, siis pakkusin välja, et igaüks peab ütlema ühe funktsiooni, kusjuures varemöeldut ei tohtinud korrata, muidu on mäng läbi. Nii ta siis läks: siinus, koosinus, tangens, kootangens, kuid nüüd jäi ring toppama. Vahel suudeti öelda midagi, et y=2x+b, mis mõjus väga koomiliselt.
Edasi oli veel paar mängukest ja tordi lahtilõikamine ning söömine. Tort oli uhke ja suhteliselt maitsev. Lisandsväärtuseks oli, et tort oli isetehtud, mitte aga poest ostetud. Nüüd pidigi saun olema, kuid see osutus liiga jahedaks, nagu juba öeldud.
Viimaks oli minek Kuku klubisse, mis aga jättis seekord väga kahvatu mulje: DJ valitud muusika oli pisut labane klubi kohta, ent inimesed olid huvitavad ja ei saa väita, et otsus oli halb või et meeleolu langes. Pigem ikka meeldis.
Lõpuks, enne kui valgeks läks, mindi laiali. Kukusse tulid siiski vaid tuumik: kokku 3 inimest.
Kokkuvõtteks peab ütlema, et inimesed jätsid väga positiivse mulje ja miks mitte ka teinegi kord. Ka peaesineja oli täiel määral positiivsust juurde andev.
Väike muhe hetk.












No sellised me juba kord oleme.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Peab ütlema, et sul on kõik veel väga täpselt meeles(Y)
Tore kui meeldis:)