laupäev, 28. jaanuar 2012

Ebatäpsusi

Pidevalt toimub areng. Olgu siis teadmistest, oskustes või isiksuses (jätame looduse hetkel välja). Seetõttu vanu asju lugedes võib märgata nende kirjutiste puudusi.

Mingil hetkel tuleb näiteks siin tekstis üht-teist muuta, juba kasvõi seetõttu, et seal on räägitud mingitest kuupäevadest ja näidetest, kuid lugejal on seda kõike raske seostada. 20. aprilli 2009. a. kohta pole seal isegi fotot, mõned lingid ei tööta, illustratsioonid vajavad pikemat lahtiseletamist (kes ikka viitsib kogu aeg tekstis olevaid linke klõpsida läbi) jne. Ka pilvede nimetused ei ole lõpuni korrektsed (Cirrus vertebratus ei hõlma Noa laevadeks kutsutavaid kiudpilvi).

Samuti on vaja 2010. a. kokkuvõte üle vaadata ja mõningaid asju täpsustada. Lisaks puuduvad seal täielikult pildid kevadest. 2009. a. kokkuvõttes on rohkem pilte, sest 2010. a. oli rohkem silmapaistvaid hetki, millest pidi tingimata pildi lisama, kuid 2009. a. olid kõik huvitamad hetked üksteisega rohkem võrreldavad. Mainitud muudatusi ja 2011. a. kokkuvõtet veel niipea ei saa, sest kaitseringkonna arvutites pole vastavat tarkvara ja lisaks puuduvad pildid, mida vaja lisada.

Kommentaare ei ole: